میراث آریا، در این بازدید که با حضور کارشناسان حوزه مرمت انجام شد، مراحل مختلف مرمت شیرسرهای منقوش قاجاری بنا مورد ارزیابی قرار گرفت.
بهگزارش میراث آریا، مریم مهدوی روز دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ در حاشیه این بازدید با اشاره به اقدامات مرمتی این پروژه گفت: این پروژه مرمتی از سال ۱۴۰۳ تحت نظارت کارشناسی و فنی ادارهکل و از محل اعتبارات ملی دستگاه آغاز شد.

سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قزوین افزود: پس از مرمت تزئینات در ضلع شمالی، شرقی و جنوبی، ادامه پروژه با مرمت تزئینات در ضلعهای غربی و شمالغربی بنا درحال اجراست و تاکنون بخش قابل توجهی از آن انجام شدهاست.
او تصریح کرد: مستندنگاری و ثبت وضعیت موجود، استحکامبخشی و تثبیت اولیه، پاکسازی، موزونسازی و احیای نقوش تاریخی آسیبدیده، برداشت و آنالیز نقوش، استحکامبخشی ساختار چوبی، پاکسازی تختهکوبیهای بالای شیرسرها و… از جمله اقدامهای مرمتی در این پروژه بهشمار میروند.
مهدوی در ادامه ضمن قدردانی از تلاش کارشناسان و مرمتگران بر لزوم تسریع در روند اجرا، رعایت استانداردهای حفاظتی و مستندسازی کامل مراحل مرمت تأکید کرد.

انتهای پیام/
نظر شما